logo

3, Rue Cronstadt - 06000 Nice - Tel: + 33 4 93 82 00 30 - reservation@hotelcronstadt.com

francais english polski svenska italiano ruski deutsch


cronstadtcronstadt cronstadtVälbeläget. Mysigt. Rent och snyggt. Enastående tyst.


Hotel Cronstadt är ett mycket litet och familjedrivet hotell i centrum av Nice. Vi finns dessutom mindre än hundra meter från stranden.

Hotellbyggnaden är från 1926 och uppförd i gedigen fransk stil med högt i tak och stora höga fönster. Hotellet finns inne pâ en sluten innergård där högre hus runtomkring skärmar av frân gatubullret. Här är m.a.o. alldeles osedvanligt lugnt och tyst. Inne på gården finns också en liten trädgård med fågelsång i träden.

Hotellet har tio rum, varav sju är dubbelrum. I de tre resterande rummen finns det en dubbelsäng samt en enkelsäng och därmed plats för tre personer. Ett av dubbelrummen har två enkla sängar, de övriga dubbelsängar. Rummen är alla utrustade med egna badrum, värme respektive luftkonditionering, satellit-TV, telefon, hårtorkar, Wi-fi nät m.m. Rummen är förhållandevis stora, men badrummen som har byggts in långt senare är ganska små. Allt är rent och snyggt och i gott funktionellt skick.

Vi serverar frukost i en matsal på entréplanet för de som så önskar. Under badsäsongen finns det strandhanddukar m.m. att tillgå. Detta sista är vi, sâvitt bekant, ganska ensamma om.

Kundkretsen utgörs av turistresenärer från de fem kontinenterna. De kommer i stor utsträckning hit pâ rekommendation. Utöver dessa vâra egna nätsidor bedriver vi ingen annan publik marknadsföring. Vi har valt att stâ utanför alla bokningscentraler. Det blir trevligare sâ.Address: Hôtel Cronstadt - 3 rue Cronstadt - F-06000 Nice
Telefonnummer: +33 493 820 030
E-mail: reservation@hotelcronstadt.com3, Rue Cronstadt - 06000 Nice - Tel: + 33 4 93 82 00 30 - reservation@hotelcronstadt.com